ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΤΝΑΙΟ

Εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη γυναίκα στις 8 Μαρτίου το ΚΚΕ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει εκδηλώσεις αφιερωμένες στις γυναίκες. Στο Αμύνταιο η ΚΟΒ Αμυνταίου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Τόλμησε με δυνατό ΚΚΕ για την ισοτιμία και χειραφέτηση της γυναίκας», την Κυριακή 12 Μάρτη, στις 6,30 μ. μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου όπου θα μιλήσουν: Βογιατζή Μαρία, υποψήφια Βουλευτής Φλώρινας και Αραπογιάννη Μαρία, μέλος του Γ.Π. της Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα σε τραγούδια για τη γυναίκα.
Στη Φλώρινα η ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Φλώρινας της ΚΝΕ , διοργανώνουν εκδήλωση στις 16 Μάρτη, στο Πανεπιστήμιο Φλώρινας στις 5μμ, με θέμα: «Γίνε πρωταγωνίστρια στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες , με δυνατό ΚΚΕ»! Θα μιλήσει Βογιατζή Μαρία, υποψήφια Βουλευτής Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)