ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας με τον καλύτερο τρόπο. Κατέκτησε την 1 η θέση και στέφτηκε Πρωταθλήτρια 2022-2023. Έτσι, στις αρχές Μαΐου θα διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ την άνοδό της στην Α2. 
Το πρωτάθλημα φέτος ήταν ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά των τελευταίων ετών με πολλές αξιόλογες ομάδες. Η ομάδα μας, που στηρίχτηκε κατά κύριο λόγο σε παιδιά της Ακαδημίας μας και με τη βοήθεια του προπονητή Mark Pink και του νεαρού Ούγγρου Gabor Kovacs κατάφερε με συνολικό σκορ νικών -ηττών 14-2 να βρεθεί στην 1 η θέση και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου. 
Για την ιστορία τα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 5/3 ήταν: Σάρισες Φλώρινας-Κένταυρος Βόλου: 4-3 και Σάρισες Φλώρινας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 3-4. 
Δίνουμε πολλά συγχαρητήρια στον Προπονητή Mark Pink και στους αθλητές μας Σωτήρη Μούσια, Κωνσταντίνο Σωτηρίου, Ζαχαρία Ελσάμι και Gabor Kovacs για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και τον τίτλο που κατέκτησαν. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία 
στα μπαράζ. Να δούμε την ομάδα μας ακόμα πιο ψηλά!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)