ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΝΕΩΝ 25-29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα "Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας" προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Εργασίας σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΚ Ι.Μ.Ο.Α. Αμυνταίου.
Το πρόγραμμα αφορά όσους έχουν γεννηθεί από 1-1-1985 έως 31-12-1989. Στη Δυτική Μακεδονία προβλέπονται συνολικά  900 θέσεις (360 πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ και 540 απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 7 Αυγούστου. Η δράση έχει διάρκεια 80 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 450 ώρες πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Η αμοιβή που προβλέπεται είναι 2.550€ αμοιβή για τους αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ και 2.280€ αμοιβή για τους αποφοίτους Δευτεροβάθμιας/Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η καταβολή θα γίνεται τμηματικά σε 3 δόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Στους απασχολούμενους  δίνεται η δυνατότητα μόνιμης απασχόλησης με το κίνητρο της επιχορήγησης της επιχείρησης που προβαίνει στην πρόσληψη του ωφελουμένου μετά τη λήξη της πρακτικής άσκησης και υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης, σε συνδυασμό με καθοδήγηση / εκπαιδευτικό mentoring.  Με δεδομένο ότι μοριοδοτείται ο χρόνος υποβολής της αίτησης απαιτείται η άμεση υποβολή της αίτησης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο  ΚΕΚ Ι.Μ.Ο.Α.στο Αμύνταιο – Μοναστηρίου 15 και στο τηλέφωνο 2386024340. Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να καταθέσουν  επικυρωμένο αντίγραφο του τίτλου σπουδών (ομάδα πτυχιούχων) ή απολυτηρίου Λυκείου ή τίτλου σποδών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ομάδα αποφοίτων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης)
Εκκαθαριστικό της Εφορίας ατομικό ή οικογενειακό του οικονομικού έτους 2014 (εισοδήματα 2013).
Κάρτα ανεργίας σε ισχύ
Αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)