Ε.Α.Υ.Φ.: ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ενστόλων που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα συμμετείχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ελεύθερη ΕΡΑ Φλώρινας ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γιώργος Μπάρος "αυτό που ζητάμε εμείς είναι να πάρουμε πίσω τα χρήματα που δικαιούμαστε σύμφωνα και την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που έκρινε παράνομη την μείωση των μισθών μας.
Η κυβέρνηση έχει υποβαθμίσει αρκετά τους Αστυνομικούς τόσο με την μη αναγνώριση τις επικινδυνότητας του επαγγέλματος μας όσο και με τις σημαντικές ελλείψεις σε εξοπλισμό. Η μείωση των μισθών ήταν καίριο πλήγμα για όλους τους Αστυνομικούς που καθημερινά διακινδυνεύουν τη ζωή τους για την ασφάλεια των πολιτών".  Με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, τόνισε τέλος, θέλαμε να δείξουμε στους υπευθύνους και στην Κυβέρνηση την αποφασιστικότητά μας να εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της επικρατείας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)