ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ


Τις εγκαταστάσεις του έργου της Τηλεθέρμανσης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου όπου ενημερώθηκε για την πορεία εργασιών του έργου της Τηλεθέρμανσης.
Ήδη όπως είχαμε αναφέρει και σε προχθεσινό μας ρεπορτάζ εγκρίθηκε το ποσό του 1.288.147 ευρώ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,  με το οποίο θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τις πρώτες κατασκευές σκυροδέματος. Τώρα αν το έργο θα είναι έτοιμη στα μέσα του 2015, όπως είχε πει σε συνέντευξη του στα ΜΜΕ προεκλογικά ο Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος, για να μπορέσουν να ζεσταθούν οι κάτοικοι της Φλώρινας και να αντιμετωπίσουν το σημαντικό οικονομικό κόστος της θέρμανσης τους με το πετρέλαιο, θα φανεί από την πρόοδο των εργασιών τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στους αγωγούς μεταφοράς της τηλεθέρμανσης στις κατοικίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)