ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ "PRESPA LAKE FESTIVAL"

Με περιήγηση στα μνημεία του εμφυλίου πολέμου στην περιοχή της Πρέσπας, συνολικής διάρκειας 2 ωρών,  από τον Φορέα Διαχείρισης Πρεσπών ξεκινάνε σήμερα στις 6:00 οι εκδηλώσεις στο "LAKE FESTIVAL"  που διοργανώνεται στην Πλάζ Κούλας  και συνεχίζουν με συναυλία από μουσικούς από την Πρέσπα στις 8:00.
Την Παρασκευή 8 Αυγούστου οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 11:00 το πρωί με περιήγηση στο μονοπάτι για το Τριεθνές (Κούλα-δάσος κέδρων-Ψαράδες- Ρότι), με yoga στις 6:00 το απόγευμα και ολοκληρωνόνται με συναυλία από τους Rebet Rocks, Τρεις Λαλούν, Cicadas  και Θεία Κούλα. Το Σάββατο 9 Αυγούστου στις 11.00 θα έχει περιήγηση Πανοραμική άποψη της Μικρής Πρέσπας. Κούλα –Μικρολίμνη – παρατήρηση πουλιών στο Βιδρονήσι - Λόφος «Καλέ» συνολικής διάρκειας 2 ωρών, στις 13.30 Περιήγηση στα μνημεία εμφυλίου πολέμου. Κούλα – Βροντερό – ΣπηλιάΚόκκαλη και στις 17.00 με 18.00 Yoga στην παραλία Η ημέρα ολοκληρώνεται στις 8:00 με συναυλία από τους Soul Fire, Κακό συναπάντημα, Black Leather και DJ Set bush man roots. Η αυλαία των εκδηλώσεων πέφτει την Κυριακή 10 Αυγούστου με συναυλία με συναυλία στις 8:00 το βράδυ από τους  Αντartες, ANEF (special guests from Thessaloniki), Free stage music jam και
Dj set free laker. Από το πρωί της Κυριακής οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στην Αρχιτεκτονική και στα Βυζαντινά μνημεία της περιοχής ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα  να γνωρίσουν και την Ορνιθοπανίδα  της περιοχής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)