ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΛΑΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Σύλλογο για το περιβάλλον και τον πολιτισμό ‘Το ΒΑΡΟΣΙ’ για την διοργάνωση εκδήλωσης μνήμης προς τιμή του συζύγου και πατέρα μας Ιωάννη Τσαλαγιώργου, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από το θάνατό του.
Επίσης, ευχαριστίες οφείλουμε στον Δήμο Φλώρινας και στον Φ.Σ.Φ. ‘Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ’ για τη συνδρομή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.  Ιδιαίτερες ευχαριστίες αρμόζουν στην Αν. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κα Σοφία Ηλιάδου Τάχου, για την εμπεριστατωμένη και άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία της καθώς και σε όσους μίλησαν για τον Ζάνο με πολύ συγκινητικά λόγια αλλά και σε όσους η συναισθηματική φόρτιση έπνιξε τα λόγια. Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη και την εκτίμηση τους στο σύζυγο και πατέρα μας.



Η οικογένεια Ιωάννη Τσαλαγιώργου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)