ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΛΗΡΩΣΗ Ε.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Στις 14 Αυγούστου 2014 έγινε στα γραφεία της Ε. Π. Σ. Φλώρινας η κλήρωση των αγώνων του κυπέλλου για την περίοδο 2014-2015 παρουσία ελάχιστων εκπροσώπων τν ομάδων. Στην κληρωτίδα μπήκαν 25 ομάδας 11 της Α΄ κατηγορίας και 14 της Β΄ κατηγορίας. Μεγάλη απούσα από την κλήρωση του κυπέλλου σίγουρα ήταν η Ελλάς Άνω Καλλινίκης η οποία και δεν δήλωσε συμμετοχή για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Πριν την κλήρωση ο πρόεδρος της Ε. Π. Σ. Φλώρινας Κώστας Αντωνιάδης είπε στον χαιρετισμό του.

« Σας υποδεχόμαστε ως Διοίκηση για 2η χρονιά από τότε που αναλάβαμε και νομίζω ότι την πρώτη χρονιά τα πήγαμε καλά. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σήμερα βλέπω πολλά νέα παιδιά παράγοντες των ομάδων στην κλήρωση και σας εύχομαι καλή επιτυχία. Εύχομαι επίσης να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, βλέπω 3-4 ομάδες που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό και στην ομάδα του Φιλώτα καλή επιτυχία, γίνεται εκεί μία πολύ καλή προσπάθεια. Μας λυπεί το γεγονός που η Ελλάς Άνω Καλλινίκης δεν θα παίξει τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και θα είναι μία μεγάλη απώλεια για το ποδόσφαιρό μας. Τελειώνοντας λοιπόν σας εύχομαι καλή επιτυχία, καλό κουράγιο με ηρεμία και χωρίς φασαρίες. Περιμένουμε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού 23500 Ευρώ για να τα διανείμουμε στα σωματεία αλλά ακόμα φως δεν βλέπουμε».

Αμέσως μετά τον πρόεδρο τον λόγο πήρε ο γενικό Γραμματέας Τάσος βασιλείου και είπε:
«Πρέπει όλα τα σωματεία να έχουν εξοπλισμένο φαρμακείο, τα αποδυτήρια να μην είναι καθαρά μόνο της γηπεδούχου ομάδας αλλά και της φιλοξενούμενης. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην περίφραξη των γηπέδων. Φροντίστε στους αγώνες να υπάρχει οπωσδήποτε γιατρός, ή Νοσηλευτής ή Φυσικοθεραπευτής. Φέτος θέλουμε να κάνουμε έναν πίνακα παρατηρητών θα θέλαμε να μας υποδείξετε παλιούς παράγοντες ή παλιούς παίκτες που θέλουν να συμμετάσχουν και σίγουρα θα υπάρξει μία μικρή αμοιβή για τα οδοιπορικά τους».
Η κληρωτίδα έβγαλε τα παρακάτω ζευγάρια:
ΒΙΤΣΙ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΛΧΙΚΗΣ
ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΒΕΥΗΣ – Α.Σ. ΒΟΡΑΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΙΤΑΡΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΕΝΔΡΟΣ ΑΕΤΟΥ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οι νικητές των παραπάνω ζευγαριών κληρώθηκαν απευθείας για την Γ΄ Φάση. 


Ποδόσφαιρο

Η Ελλάς Άνω Καλλινίκης δε δήλωσε συμμετοχή στις φετινές αγωνιστικές δραστηριότητες της Ε.Π.Σ. Φ. αναστέλλοντας τη λειτουργία της για ένα τουλάχιστο χρόνο. Η είδηση παύσης ενός αθλητικού συλλόγου από μόμη της δημιουργεί ένα πλήγμα στους ανθρώπους που έχουν τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής και ως μία ευχάριστη ενασχόληση της καθημερινότητας.

Δύο ακόμα ταλέντα του Φλωρινιώτικου ποδοσφαίρου επιλέχθηκαν από επαγγελματικές ομάδες της super leagueκαι της football League να ενσωματώνουν τα τμήματα των Κ17 με Αλέξανδρο Δώρη να μετακομίζει στην Βέροια και τον Σταύρο Περσίδη στον Άρη Θεσσαλονίκης.Οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνιζόντουσαν με τα τμήματ υποδομής του ΠΑΣ Φλώρινα.

Μπάσκετ 

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο 18χρονος σέντερ από το Αμύνταιο Θωμάς Κώττας, όπου θα συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια με την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΣΛΗΘΡΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥΔΙΚΕΦΑΣΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ
ΙΤΙΑ ΙΤΙΑΣ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ
ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΑΔΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ
,ΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΕΛΛΗΣ
ΑΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΡΕΣΠΑ ΠΡΕΣΠΑΣ
ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΡΙΚΟΥ
Ο Μέγας Αλέξανδρος περάσματος κληρώθηκε απευθείας για την Β΄ Φάση 

Από Ηλία Βίτκα συνεργάτη εβδομαδιαίας εφημερίδας "ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ"
Λεπτομέρειες στο matiestaspor.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)