ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον κορυφαίο Έλληνα λαϊκό συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τότε που έφυγε για πάντα από κοντά μας, συνεχίζονται σήμερα το βράδυ οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2014" στις 9:00 στο προαύλιο του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, με τη συμμετοχή σημαντικών ερμηνευτών και της Ορχήστρας «Βασίλης Τσιτσάνης».
Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει ένα απάνθισμα από τα σπουδαιότερα και αναλλοίωτα στο χρόνο τραγούδια του Τσιτσάνη με τη συνοδεία της ορχήστρας «Βασίλης Τσιτσάνης» από τα Τρίκαλα την πόλη που είναι γεμάτη από τη μορφή και τη δημιουργία του Τσιτσάνη, του σπουδαιότερου δημιουργού που με το έργο του σφράγισε τελειωτικά το Ελληνικό τραγούδι.
Μέσω τις συναυλίας αυτής θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό που λάτρεψε τα τραγούδια του και κρατά ακόμα ζωντανή τη μνήμη της δημιουργίας του, αλλά και στους νεότερους που γνώρισαν και αγάπησαν το έργο του, να συμμετέχει σε μια συναυλία που θα εξελιχθεί σε μια γιορτή με κύριο υλικό τη διαχρονική δημιουργία του Βασίλη Τσιτσάνη.Στο χώρο της συναυλίας θα λειτουργήσει μικρή έκθεση με στοιχεία και ντοκουμέντα, καθώς και προβολή οπτικοακουστικού υλικού για τη ζωή και το έργο του Τσιτσάνη.
Παράλληλα συνεχίζεται η Αθλητική Εβδομάδα από τον ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ Φλώρινας στο ΔΑΚ στις 6:00 το απόγευμα όπου παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα αθλήματα του στίβου και του ποδοσφαίρου από κορυφαίους Έλληνες Αθλητές και Ολυμπιονίκες. Στις 7:30 στο 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας πρόγραμμα χορευτικής γυμναστικής από τον ΠΑΣ Φλώρινας και στις 8:30 στο 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας πρόγραμμα Ρυθμικής Γυμναστικής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)