ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΞΙΦ

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών – Αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας την Πέμπτη 21 Αυγούστου έγινε επίδειξη ξιφασκίας από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας στο Νέο Πάρκο της πόλης. Την επίδειξη παρακολούθησε με ενδιαφέρον αρκετόs κόσμος και στο τέλος μικρά παιδιά κάτω από τις οδηγίες των προπονητών και αθλητών του Ομίλου τους έδειξαν και έπαιξαν ξιφασκία.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο προπονητής του ΟΞΙΦ Λεωνίδας Καλυβιάνος. «Σήμερα για 4η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας έχουμε την παρουσίαση του αθλήματος της Ξιφασκίας. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για την ξιφασκία και το ζητάει, οπότε και εμείς ανταποκρινόμενοι θα κάνουμε μία επίδειξη ξιφασκίας και θα δείξουμε στα μικρά παιδιά πως λειτουργεί το άθλημα ξιφασκίας στην πόλη της Φλώρινας. Συμμετέχουν στη επίδειξη αθλητές από την κατηγορία των παμπαίδων-πανκορασίδων μέχρι και τους άνδρες-γυναίκες τους πρωταθλητές-τριες μας οι οποίοι είναι εδώ και θα βραβευθούν σε μία σεμνή τελετή στο τέλος της εκδήλωσης»

Από τον συνεργάτη της Εβδομαδιαίας Αθλητικής Εφημερίδας Ματιές στα Σπορ Ηλία Βίτκα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)