ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Μια εβδομάδα ξεχωριστών πολιτικών εκδηλώσεων ξεκίνησε χθες στην Φλώρινα με την έναρξη των Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου Φλώρινας.

Όπως είπε χθες ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος "οι εκδηλώσεις στηρίζονται στο ντόπιο δυναμικό και στους συλλόγους της Φλώρινας σε μια προσπάθεια προβολής του έργου και των δράσεων  των συλλόγων αυτών που είναι πλούσιο".
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου 'Το Φλάμπουρο", τον Λαογραφικό Μορφωτικό Πολιτιστικό και Γυμναστικό Σύλλογο Βεύης "Πελαγονία" τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο "ΑΚΡΙΤΑΣ" Μεσοχωρίου, τον πολιτιστικό σύλλογο Αρμενοχωρίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δροσοπηγής.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Φλώρινας επιπλέον αναφέρθηκε στον στόχο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που δεν είναι τίποτα άλλο από την ενεργή συμμετοχή και των πολιτών και των επισκεπτών της περιοχής στα δρώμενα που πραγματοποιούνται σε όλο το μήκος του ποταμού Σακουλέβα.
Η κορυφαία εκδήλωση των φετινών εκδηλώσεων είναι η βραδιά που θα είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Τσιτσάνη στο πλαίσιο συμπλήρωσης των 30χρόνων από τον θάνατο του. Μια μουσική βραδιά με τη συμμετοχή της Ορχήστρας "Βασίλης Τσιτσάνης" σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θεσσαλών και Φίλων Φλώρινας και την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας. Στα πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και διάφορα αθλητικά δρώμενα όπως το Ανοιχτό τουρνουά τένις Ανδρών- Γυναικών, το 2ο τουρνουά Μπάσκετ 3χ3 και το ανοιχτό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ