ΠΙΠΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με DJ PARTY ξεκινάνε σήμερα οι τριήμερες εκδηλώσεις στον Αετό Αμυνταίου Φλώρινας στο πλαίσιο της 17ης γιορτής πιπεριάς με τίτλο "ΠΙΠΕΡΟΛΟΓΙΕΣ 2014".
Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε στις 9:30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αετού με τους DJ Stef Nikolaidis & Flinkei Pi και ολοκληρώνονται με Dance Show. Αύριο Σάββατο 23 Αυγούστου στις 9:00 στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με  Λαικό Παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα "Τοπική Παράδοση" Πτολεμαίδας και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τοπικά χορευτικά συγκροτήματα όπως η Ένωση Κρητών Φλώρινας "Η Μεγαλόνησος", ο Μ.Π.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ Πτολεμαίδας και το 1ο τμήμα του Μ.Π.Σ Αετού.
Η αυλαία της 17ης γιορτής πιπεριάς πέφτει την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 8:00 στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου με γευσιγνωσία, παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα Μεράκι από την Έδεσσα και παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων από τους συλλόγους Μ.Π.Σ. Νέας Πέλλας, Προσφύγων Αν. Θράκης, Μ.Π.Σ. Άγρας Έδεσσας και 2ο τμήμα Μ.Π.Σ. Αετού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)