ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών από την Φλώρινα ξεκίνησε η εβδομάδα των αθλητικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΣΟΣ στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας.
Τα παιδιά που συμμετέχουν και θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν κάποιες τεχνικές τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στον στίβο από κορυφαίους αθλητές που έχουν διακριθεί στα αθλήματα αυτά και να ενημερωθούν τόσο για τα θετικά αλλά και τα αρνητικά των αθλημάτων αυτών.
"Είναι μια πρωτοποριακή ιδέα" τόνισαν σε δηλώσεις τους  στο liveflorinanews οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΣΟΣ κ. Γιούρσης και κ. Λαυράκης "μέσα από την οποία θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά το έναυσμα να γνωρίσουν τα αθλήματα αυτά και να ενημερωθούν από κορυφαίους αθλητές και της περιοχής και όλης της Ελλάδας και από Ολυμπιονίκες για τα αθλήματα του στίβου και του ποδοσφαίρου για τα υπέρ και τα κατά αλλά και για τις δυσκολίες και τις θυσίες που έχει και θέλει η ενασχόληση με τον αθλητισμό.
Αν κάποια παιδιά μέσα από όλο αυτό ασχοληθούν και πιο ουσιαστικά με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό εμείς θα είμαστε ικανοποιημένοι. Το δικό μας μήνυμα μέσω αυτών των δραστηριοτήτων είναι να τους γίνει βίωμα ο αθλητισμός να τους γίνει συνήθεια".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)