ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ-ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Τους πολύτεκνους και τρίτεκνους γονείς καθώς και τις μονογονεικές οικογένειες που πλήττονται από το νόμο των μεταγραφών καλεί να κινητοποιηθούν άμεσα η προσωρινή συντονιστική επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας που συστάθηκε με στόχο την κινητοποίηση όλων για την αντιμετώπιση του προβλήματος που θα προκύψει με τις μεταγραφές των παιδιών του στα Πανεπιστήμια της περιφέρειας τους. 
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ... - ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ - ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ - ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ...ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΘΕΤΕΙ. ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ” ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΥΝΙΣΜΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔιΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ,ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ. Προσωρινή Συντονιστική επιτροπή EMAIL gpflo@yahoo.gr ΤΗΛ 6972017767"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)