ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Απάντηση στο δημοσίευμα του ιστολογίου Ράδιο Φλώρινα, το οποίο δεν δημοσίευσε τη συνέντευξη του κ. Κωνσταντινιδη χαρακτηρίζοντας της ως παρωχημένη, έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα- Συνεργασία κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης.
Στη δήλωση του ο κ. Κωνσαντινίδης αναφέρει "Αμέσως μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου που παραχώρησα την Κυριακή διαβιβάστηκε σε όλα τα Μ.Μ.Ε. μόνο η δήλωση μου, όπως συμβαίνει κάθε φορά. Από κει και πέρα οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις δημοσιογράφων καταγράφονται μόνο από τους παρόντες και δημοσιεύονται στα μέσα τους. Ο κ. Θωμάς Ευθυμίου που παρίστατο στη συνέντευξη, όσο και αν θέλει να κρυφτεί η χαρά δεν τον αφήνει. Στόχος του είμαι εγώ και όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.  Αν είναι παρωχημένη η συνέντευξη θα το κρίνει ο κόσμος που ακούει και διαβάζει. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να δημοσιεύει απόψεις, θέσεις, ειδήσεις, είτε αρέσουν προσωπικά, είτε όχι. Λυπάμαι, γιατί στα χέρια του ένα ανεξάρτητο, πρωτοπόρο και ιστορικό για την περιοχή ραδιόφωνο μετατράπηκε σε γραφείο τύπου του Δημάρχου. Καλή συνέχεια κ. Ευθυμίου και καλές δουλειές".
Το ιστολόγιο Ράδιο Φλώρινα έγραψε τα εξής:
Η συνέντευξη τύπου του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Φλώρινας Στάθη Κωνσταντινίδη, δεν θα δημοσιευθεί από το radioflorina.blogspot.gr για τον απλούστατο λόγο ότι είναι παρωχημένη. Την ώρα δηλαδή που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Φλώρινας, ( ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ- ΤΑΜΜΥ ΑΔΑΜΟΥ ) βρίσκονταν στο γραφείο του κ. Κωνσταντινίδη ( και δεν απολάμβαναν το καφεδάκι τους ) τα «σαΐνια» του γραφείου του είχαν ήδη στείλει το κείμενο της συνέντευξης στα υπόλοιπα ΜΜΕ της Δυτικής Μακεδονίας. Οπότε, όσοι ενδιαφέρεστε ψάξτε εκεί τα κονσερβοποιημένα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ!!
Την επόμενη φορά κ. Κωνσταντινίδη, δώστε μόνος σας τη συνέντευξη και μην μπαίνετε στον κόπο να μας χαλάτε τις Κυριακές!!! Στην επόμενη συνέντευξη θα πάμε για ψάρεμα και θα την βρούμε στο mail μας. Τέλος συζήτησης". 
Το Liveflorinanews οφείλει να διευκρινίσει στον υπεύθυνο του Ιστολογίου ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ότι στην συνέντευξη παρόν ήταν η κα. Αδάμου εκπροσωπώντας το blog liveflorinanews  και όχι τον εαυτό της. (Απλή παρατήρηση γιατί έγραψε το όνομα της δημοσιογράφου και όχι του Blog).





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ