ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Την δική του απάντηση δίνει ο Θωμάς Ευθυμίου υπεύθυνος του ιστολογίου του Ράδιο Φλώρινα στον επικεφαλής του συνδυασμού Ενότητα- Συνεργασία του Δήμου Φλώρινας Ευστάθιο Κωνσταντινίδη σχετικά με την μη ανάρτηση της συνέντευξη τύπου.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ

Καταρχήν χαίρομαι ιδιαίτερα που ο φίλος Στάθης ξεχωρίζει το ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ, ως μέσο ενημέρωσης και του αναγνωρίζει ότι πολλά πρόσφερε στην Φλώρινα και ψέγει εμένα τον ταπεινό και καταυτόν αμαρτωλό Θωμά Ευθυμίου. Ας πάμε πρώτα στους θεσμούς, σε ευχαριστώ φίλε Στάθη γιαυτή την αναγνώριση που όμως θα ήθελα να είναι περισσότερο έμπρακτη από έναν φλωρινιώτη, όπως εσύ. Γιατί όπως καλά ξέρεις σε περιμέναμε εδώ στο Ράδιο Φλώρινα την προπαραμονή του δεύτερου γύρου των Δημοτικών Εκλογών και χωρίς να μας ειδοποιήσεις την ίδια στιγμή βγήκες από Ραδιόφωνο της ευρύτερης περιοχής Αμυνταίου, λες και ψήφιζαν οι ακροατές του στο Δήμο Φλώρινας. Και δεν απάντησες ποτέ γιατί το έκανες, άφησες σύξυλους τους ακροατές μας και μένα εκτεθειμένο που σε είχα αναγγείλει. Από τότε πολλές φορές κάναμε και ξανακάναμε την ίδια επισήμανση: Για θέματα του Δήμου της Φλώρινας θα τυγχάνουν τον πρώτο σεβασμό τα ΜΜΕ του Δήμου Φλώρινας και πολύ λογικά. Δυστυχώς όμως και σε αυτή τη συνέντευξη πάλι δεν τηρήθηκε αυτό . Και πριν τα διαδικτυακά μέσα του Δήμου μας αναρτήσουν ( με μεράκι) ένα κορυφαίο Δημοτικό τοπικό μας γεγονός (διότι ήταν στην συνέντευξή σου και σε τίμησαν ), τα διαδικτυακά μέσα άλλων περιοχών και Δήμων είχαν αναρτήσει από την καρέκλα τους το δελτίο τύπου της συνέντευξης .  Κι εμείς πάλι «ζούπκα» Στάθη , όπως πάντα. Χτυπηθήκαμε ξανά πισώπλατα!
Αποφάσισα λοιπόν τo μεν ( διαδικτυακό μέσο )blog του ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ να μην κάνει ρεπορτάζ τη συνέντευξη , αντί αυτής δε να υπάρχει σχετική διαμαρτυρία, ακριβώς για να μην ξαναγίνει άλλη φορά, όχι μόνο από σένα αλλά και από κανέναν άλλο. Κάποια στιγμή ξεχειλίζει το ποτήρι και αιτιολογεί και αντιδράσεις. Από την άλλη μεριά όμως το ραδιοφωνικό μέσο (το Ραδιόφωνο του ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ) έπαιξε ολόκληρη τη συνέντευξη και τις ερωτήσεις, διάρκειας μισής ώρας περίπου , με το κριτήριο ότι το ραδιόφωνο το ακούν οι Φλωρινιώτες.  Σεβαστήκαμε λοιπόν εμείς και τους ακροατές και τους θεσμούς χωρίς να είμαστε σίγουροι αν το ίδιο κάνουν περί των θεσμών όλες οι «θεσμοφοριάζουσες».  Εκείνο που σαφώς παραδεχόμαστε είναι πράγματι η υπερβολή μας στην στήριξη της περιοχής μας και του Δήμου μας, που θέλει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους όταν πρέπει.  Κατά τα άλλα δεν έχουμε τίποτε και με κανέναν. Αλλά παράλληλα τιμούμε και όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν και επιθυμούμε τη στήριξη περισσοτέρων(αν όχι όλων )αλλά έμπρακτα, με πράξεις κι όχι λόγια, για να έχει η περιοχή μας τις καλές δουλειές. Καλό είναι να ξυπνάτε και να ακούτε τις πρωϊνές ραδιοφωνικές εκπομπές, πριν στείλετε τις επιστολές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ