Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

45.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΑΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα για την Φλώρινα παρέδωσαν χθες η Γ. Γ Μεταφορών Πέτη Πέρκα και ο Γ.Γ. Υποδομών Γιώργος Δέδες. Έργο πνοής για τους κατοίκους και κυρίως για τους αγρότες καθώς με την ολοκλήρωση του αρδευτικού δικτύου θα αναπτυχθούν περισσότερες και μεγαλύτερες καλλιεργήσιμες εκτάσεις.
Από τα νερά του φράγματος Τριανταφυλλιάς θα αρδεύονται 45χιλ. στρεμμάτων ενώ θα υδροδοτηθεί και η ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας με τη κατασκευή σύγχρονου διυλιστηρίου και αγωγού μεταφοράς του νερού. Όπως ανέφερε ο Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδες έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες για τη κατασκευή του αρδευτικού δικτύου και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε στη δημοπράτηση του έργου έτσι ώστε σύντομα να εξυπηρετηθούν οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας. Από την πλευρά της η Γ.Γ. Μεταφορών κ. Πέρκα επεσήμανε ότι θα γίνουν και οι υποδομές εκείνες που χρειάζονται τόσο για την ύδρευση της ευρύτερης περιοχής όσο και για την τουριστική αξιοποίηση της καθώς τα οφέλη για την Φλώρινα από το έργο αυτό θα είναι μακροπρόθεσμα.

Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.