ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με απόφαση του δημάρχου, Γιάννη Βοσκόπουλου, ορίζονται οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ως αντιδήμαρχοι του δήμου Φλώρινας, με θητεία από 16-05-2016 μέχρι 16-11-2018, μεταβιβάζοντας σε αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητες:
1. Τον κ. Θεοφανίδη Δημήτριο του Αθανασίου στον οποίο μεταβιβάζουμε τις παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες:
Ι) Τη λειτουργία και το συντονισμό όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής.
ΙΙ) Τέλεση Πολιτικών Γάμων του Δήμου Φλώρινας.
2. Τον κ. Λουκά Δημήτριο του Τραϊανού στον οποίο μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες λειτουργίας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Τέλεσης Πολιτικών Γάμων του Δήμου Φλώρινας.
3. Τον κ. Τριανταφυλλίδη Κωνσταντίνο του Αλεξάνδρου, στον οποίο μεταβιβάζουμε τις παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες:
Ι) Τη λειτουργία και το συντονισμό όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης.
ΙΙ) Τέλεση πολιτικών Γάμων του Δήμου Φλώρινας.
Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Λουκάς Δημήτριος του Τραϊανού και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Αριστείδου Αριστείδη του Θεοφίλου και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Αλεξιάδη Νικόλαο του Σάββα και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Θεοφανίδη Δημήτριο του Αθανασίου και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Τριανταφυλλίδη Κωνσταντίνο του Αλεξάνδρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)