ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ "ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ" ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ποδηλατοδρομεία Μνήμης «Τρέχω για τη Ζωή, τρέχω για τη Μνήμη» που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη.Πάνω από 30 ποδηλάτες συμμετείχαν στην καθιερωμένη ποδηλατοδρομία. 
Ιδιαίτερο χρώμα, έδωσε η συμμετοχή των μαθητών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών.Οι δράσεις της Νεολαίας συνεχίζονται έως Τετάρτη 18 Μαΐου. Στην πλατεία Αριστοτέλους με Μητροπόλεως θα βρίσκεται περίπτερο, όπου θα διανέμεται ενημερωτικό έντυπο και θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό.Οι εκδηλώσεις Μνήμης κορυφώνονται στις 19 Μαΐου στην πλατεία Αγ. Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη και ώρα 18:30 με ομιλητή τον Sait Cetinoglu, και ολοκληρώνονται με ειρηνική πορεία και κατάθεση ψηφίσματος στο Τούρκικο Προξενείο.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)