ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Φλώρινας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας μετά την ολοκλήρωση των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Ομαδικών Αθλημάτων Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου καθώς και των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Λυκείων Κλασικού Αθλητισμού, συγχαίρει:1. Τον μαθητή του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας Βοσκόπουλου Ιωάννη του Σταύρου για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο αγώνισμα 100μ. ταχύτητας στους τελικούς αγώνες κλασικού αθλητισμού που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα στις 10-11 Μαΐου 2016.
2. Την ομάδα χειροσφαίρισης αγοριών του ΕΠΑΛ Αμυνταίου η οποία κέρδισε στη Β΄ φάση την πρωταθλήτρια ομάδα της Κοζάνης και στη συνέχεια την νικήτρια ομάδα Ιονίων Νήσων και έφτασε στις 16 καλύτερες ομάδες.
3. Την ομάδα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών των Λυκειακών Τάξεων Λαιμού η οποία κέρδισε στη Β΄ φάση την πρωταθλήτρια ομάδα των Γρεβενών.
4. Τον μαθητή του ΓΕΛ Αμυνταίου Τσουμήτα Δημήτριο του Αλεξάνδρου για την τιμητική συμμετοχή του στην τελική φάση τζούντο στην Αθήνα.
5. Όλες τις πρωταθλήτριες ομάδες Α΄ φάσης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στα ομαδικά αγωνίσματα για την κατάκτηση της νίκης τους.
Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Φλώρινας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)