Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΑΤΣΗΣ ΣΤΟ EL BRUS 2016

Ο Θεόδωρος Φάτσης, γιός του αείμνηστου πρωτοπόρου ορειβάτη της Φλώρινας Χρήστου Φάτση, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του για την κατάκτηση της ψηλότερης κορυφής της Ευρώπης, του Elbrus το οποίο βρίσκεται στα Καυκάσια όρη και έχει υψόμετρο 5642 μέτρα. Η ανάβαση θα γίνει από την πλευρά της Ρωσίας στα πλαίσια της ελληνικής αποστολής Elbrus 2016 με έναρξη την 1η Ιουνίου 2016 και διάρκεια 12 ημέρες.
Ο Θεόδωρος Φάτσης, ορειβάτης του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών (ΣΕΟ) Φλώρινας και υπεύθυνος του παραρτήματος Φλώρινας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, έχει στο ιστορικό του πολλές επιτυχημένες αναβάσεις σε κορυφές της Αφρικής, της Νότιας Αμερικής και των Άλπεων. Συμμετείχε επίσης στην πρώτη ελληνική αποστολή στην Ανταρκτική με κατάκτηση της ψηλότερης κορυφής της με θερμοκρασία που άγγιζε τους -58 βαθμούς.Ξεπέρασε πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας με πνευμονία και κατάφερε να βρίσκεται σε κατάσταση ικανή για να επιχειρήσει την ανάβαση στην κορυφή. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αποστολή, καλή ανάβαση και καλή επιστροφή.

Το Δ.Σ του Σ.Ε.Ο.Φ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)