Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ "ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕΛΙΟΥ"

Από τη Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ της Π. Ε. Φλώρινας,ανακοινώνεται η εφαρμογή της Δράσης 4.1, που αφορά στις «Αναλύσεις Μελιού» και είναι ενέργεια στα πλαίσια του προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για τα έτη 2014-2016. Δικαιούχοι είναι οι μελισσοκόμοι και οι μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί, έφόσον το μέλι που παράγουν διατίθεται προς πώληση στην αγορά.Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών είναι η 31 Ιουλίου 2016.
Πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση μπορείτε να λάβετε στην ΔΑΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (πρώην Δ/νση Γεωργίας) στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου και στο τηλέφωνο 2385054552, στον υπεύθυνο για θέματα μελισσοκομίας κο ΧΟΝΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.