Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ε.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Τοπικό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλώρινας οργανώνει σειρά 6 δίωρων μαθημάτων σχετική με την φροντίδα Ηλικιωμένων αλλά και γενικότερα κατάκοιτων ασθενών. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρητικά μέρη καθώς και πρακτικές επιδείξεις και άσκηση σε ορισμένες νοσηλείες, και παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Το σεμινάριο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 στην αίθουσα διδασκαλίας του Τμήματος ΕΕΣ Φλώρινας (ημιόροφος κτηρίου Περιφερ. Ενότητας Φλώρινας) και ώρα 5:30 μμ. Ανάλογα με την συμμετοχή θα ορισθούν οι μέρες και ώρες των μαθημάτων. Εγγραφές θα γίνουν κατά την έναρξη αλλά και τηλεφωνικά κάθε Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη 9-12 πμ. στο 2385350596 καθώς και στο κινητό της εκπαιδεύτριας κ. Ειρήνης Γρατσία 6934384540.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.