ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 4 ,ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση συνελήφθησαν 4  άτομα ηλικίας 22,22,23 και 25 ετών από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) του Τμήματος  Φλώρινας .
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον πρώτο 22χρονο και στον 23χρονο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες όπως προέκυψε είχαν προμηθευτεί προηγουμένως από τον 24χρονο.
Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα στην οικία του 24χρονου στη Φλώρινα, κατά το χρόνο που σε αυτό βρισκόταν και ο δεύτερος 22χρονος σύνοικος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-60,25- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -1,35- γραμμάρια σκόνη μεθαμφεταμίνης,χρηματικό ποσό -130- ευρώ,-1- ηλεκτρονική ζυγαριά και-1- μεταλλικός τρίφτης.
Επίσης σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο του 24χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- μαχαίρι και -1- φυσίγγιο, τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)