Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Τ.Ε.Ε.Τ.

Συνάντηση με τους καθηγητές του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Γιώργου Αντωνιάδη και Κωνσταντίνου Γέρου.

Ο κ. Μπίρος, αφού ευχαρίστησε τους καθηγητές του τμήματος για τη γενικότερη προσφορά τους στην περιοχή, αναφέρθηκε στη σημασία και τη σπουδαιότητα του τμήματος τονίζοντας ότι αποτελεί τεράστιο πλούτο για την Π.Ε. Φλώρινας, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την άριστη μέχρι στιγμής επικοινωνία και συνεργασία ανάμεσα στους δύο φορείς, ενώ τέλος δήλωσε ότι η Π.Ε. Φλώρινας πάντα θα υποστηρίζει και θα ενισχύει με κάθε τρόπο τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που έχουν σχέση με το Τ.Ε.Ε.Τ. και το Πανεπιστήμιο γενικότερα.
Στόχος της συνάντησης ήταν η ανάλυση της συνεργασίας ανάμεσα στην Π.Ε. Φλώρινας και το Τ.Ε.Ε.Τ. σε όλα τα επίπεδα και η κατάθεση απόψεων και προτάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του τμήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.