Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φλώρινας –αν και καθυστερημένα λόγω των Χριστουγεννιάτικων διακοπών και των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών που προηγήθηκαν και που είχαν σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο των σχολικών μονάδων- με αφορμή τη συνέντευξη του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδη στην εφημερίδα «Καθημερινή» τον προηγούμενο μήνα:
- Θεωρεί απαράδεκτη και προσβλητική για τον εκπαιδευτικό κόσμο τη δήλωση του, ότι «πιέστηκε προκειμένου να κλείσει τα σχολεία της περιοχής του από μαθητές και εκπαιδευτικούς μέσα στο γενικότερο κλίμα της λούφας».
- Θεωρεί ότι δεν μπορούν τέτοιες γενικεύσεις να υποβαθμίζουν έτσι το έργο των εκπαιδευτικών και τον καθημερινό τους αγώνα.
- Υπογραμμίζει πως όλοι μας τελικά έχουμε ανάγκη από πολιτική και τοπική εκπροσώπηση που δεν ενδίδει σε οποιαδήποτε πίεση.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.