ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου σε συνέχεια και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και των αγώνων που διεξάγει, στις 28/01/2018 ημέρα Κυριακή, ξεκίνησε να συγκεντρώνει τρακτέρ στον κόμβο Αντιγόνου και καλεί τους αγρότες – κτηνοτρόφους της περιοχής να στηρίξουν έμπρακτα την διαμαρτυρία με τα αγροτικά τους μηχανήματα.
Στα δίκαια αιτήματα τους οι παραγωγοί ζητούν την συμπαράσταση όλων των κατοίκων της περιοχής, των Συνεταιρισμών, των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και όλων των Συλλόγων και Συλλογικοτήτων της περιοχής Αμυνταίου. Οι προτάσεις των παραγωγών αφορούν ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, αλλαγή του ασφαλιστικού και εφαρμογή της νομοθεσίας στους κανόνες της αγοράς. Την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στα αγροτεμάχια (το χωράφι δεν είναι περιουσιακό στοιχείο αλλά πάγιο της εκμετάλλευσης), ακατάσχετο λογαριασμό για τους αγρότες, όπως ισχύει για όλους τους Έλληνες πολίτες και ξεκάθαρο προσανατολισμό όσον αφορά στις εισαγωγές και εξαγωγές αγροτικών προϊόντων (ελληνοποιήσεις – εμπάργκο).Ο αγώνας είναι διαρκής και ωσότου ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών της περιοχής μας αλλά και της ελληνικής υπαίθρου γενικότερα.
Εκ μέρους του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου
η πρόεδρος
Κρητικού Διαμάντω





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)