Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Με πάρτι μασκέ αύριο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ξεκινάνε οι εκδηλώσεις για το 41ο Ξινονερίτικο Καρναβάλι στο Ξινό Νερό Αμυνταίου Φλώρινας. Όπως είπε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο εκπρόσωπος του πολιτιστικού συλλόγου, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του Ξινονερίτικου Καρναβαλιού, Κώστας Δημούλκας οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει μήνες πριν και ήδη τώρα μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στα άρματα που κατασκευάζουν οι κάτοικοι της περιοχής για τη συμμετοχή τους στη παρέλαση των αρμάτων και των πεζοπόρων τμημάτων που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στις 3:00 μ.μ. στο Ξινό Νερό Φλώρινας.
"Στη παρέλαση κάθε χρόνο συμμετέχουν και πεζοπόρα τμήματα από όλη τη Δυτική Μακεδονία και όλη την Βόρεια Ελλάδα καθώς οι εκδηλώσεις προσελκύουν πλήθος κόσμου καθό όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων από το Σάββατο έως και τη Καθαρά Δευτέρα". Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν τη Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου με το καθιερωμένο τσίκνισμα στο κοινοτικό κατάστημα του Ξινού Νερού και γλέντι μέχρι το πρωί με τη τοπική ορχήστρα ηχοχρώματα, στις 15 Φεβρουαρίου με πάρτυ για τη νεολαία με τον υποχθόνιο και πλήθος εκδηλώσεων για τα μικρά παιδιά με ξυλοπόδαρους, κλόουν και το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.