Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν  μία 23χρονη, ένας 24χρονος και ένας 39χρονος, υπήκοοι Αλβανίας, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας. Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος οδηγός από κοινού με την 23χρονη συνοδηγό, μετέφεραν στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) ομοεθνείς τους, 28 και 38 ετών, μη νόμιμους μετανάστες, ενώ ο 24χρονος, οδηγός έτερου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος.
Κατά τον έλεγχο, οι μη νόμιμοι μετανάστες επέδειξαν διαβατήρια που έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου, τα οποία και κατασχέθηκαν. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν  2- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, 8- κινητά τηλέφωνα, τα χρηματικά ποσά των -190- ευρώ και -18.900- lek Αλβανίας και 2- διαβατήρια Αλβανικών Αρχών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.