Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκαν την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ο νέος Πρόεδρος Νικόλαος Σαρρής και το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Κοζάνης.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τα μέλη της νέας διοίκησης του ΕΒΕ για την εκλογή τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν, τονίζοντας ότι θα είναι δίπλα τους και συμπαραστάτης τους.«Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική οικονομία και το δείχνουμε εμπράκτως στα τρία χρόνια της θητείας μας, δίνοντας στα Επιμελητήρια, εργαλεία και πόρους, ενώ ταυτόχρονα εργαζόμαστε για ένα πλαίσιο κανονιστικό σε ένα κράτος δικαίου, που να μην αδικεί την υγιή επιχειρηματικότητα. 
Φτιάξαμε διάφορα εργαλεία με κυριότερο ένα πρωτοπόρο και καινοτόμο, το Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, που έχει βραβευτεί και από την Ευρωπαϊκή κοινότητα» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.