ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Στις 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λύκειο Αμυνταίου ο Αγιασμός της νέας εκπαιδευτικής σειράς Εθελοντών Νοσηλευτικής που οργάνωσε το Τοπικό Τμήμα Φλώρινας για την περιοχή Αμυνταίου, καθώς η τελευταία τάξη εθελοντών που εκπαιδεύτηκε στην πόλη ήταν το 1990. Κατόπιν συντονισμού και προσπαθειών που κατεβλήθησαν, τόσο από το Δήμο Αμυνταίου, όσο και από τον Τομέα Νοσηλευτικής ΕΕΣ, υλοποιείται πλέον το εκσυγχρονισμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης από τη Νοσηλεύτρια – εκπαιδεύτρια του Τοπικού Τμήματος Φλώρινας που μετακινείται δύο απογεύματα την εβδομάδα στο Αμύνταιο για τον λόγο αυτό. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αμυνταίου π. Σεβαστιανός Τοπάλης ο οποίος απηύθυνε θερμό ενθαρρυντικό λόγο προς τους εκπαιδευόμενους, ενώ χαιρέτησε την προσπάθεια ο αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. Ευάγγελος Ακριτίδης και δήλωσε την συμπαράσταση του Δήμου στο έργο του Ερυθρού Σταυρού. Χαιρετισμό και ευχαριστίες προς τους συμβάλλοντες απηύθυνε ο πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας κ. Δημήτριος Ρίζος. 
Παραβρέθηκε επίσης η διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου κ. Ευαγγελία Ζούλα, η οποία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία του προγράμματος του οποίου τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο χώρο του σχολείου. Παρόντες επίσης ήταν γιατροί που θα διδάξουν πολλά αντικείμενα στο πλαίσιο της εκπαίδευσης, η προηγούμενη εκπαιδεύτρια του Ερυθρού Σταυρού κ. Φρόσω Κατσιούλη και πολλές παλαιότερες Εθελόντριες από τη Φλώρινα και το Αμύνταιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)