ΝΕΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΉ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΜΕΤΑ 19 ΧΡΟΝΙΑ


80 νέες πλήρεις στολές, για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια, απέκτησαν τα μέλη της Φιλαρμονικής Δήμου Φλώρινας. Οι στολές αποτελούνται από παντελόνι, χειμερινό σακάκι, θερινό πουκάμισο, ισοθερμικό, ζώνη, πηλίκιο και γάντια και είναι χρώματος μπλε με κόκκινο, με χρυσές λεπτομέρειες, και φέρουν το λογότυπο της Φιλαρμονικής.


Ο δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, μαζί με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ-ΚΠΑΠΑ του Δήμου Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη, συναντήθηκαν με τον μαέστρο Δημήτρη Παυλίδη και μέλη της Φιλαρμονικής κατά την παράδοση των στολών.

Ο κ. Γιαννάκης δήλωσε ικανοποιημένος από τη νέα εμφάνιση, υπογραμμίζοντας πως η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στη Φιλαρμονική παρέχοντας καθετί που θα διευκολύνει το έργο της.


«Η Φιλαρμονική μας κοσμεί με την παρουσία της κάθε εκδήλωση και δράση του Δήμου μας. Τολμώ να πω πως ξεχωρίζει στην ευρύτερη περιοχή μας λόγω της ποιότητας της και αυτό μας κάνει υπερήφανους. Ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσφορά της στην τοπική κοινωνία είναι και οι νέες στολές τις οποίες παραδίδουμε στους μουσικούς μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ