ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Ο ΣΟΧ ΦΛΏΡΙΝΑΣ


Στους Πανελλήνιους Αγώνες Χιονοδρομίας συμμετείχαν αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας. Σε αγωνιστικό επίπεδο οι ομάδες του ΣΟΧ Φλώρινας συμμετείχαν σε όλα τα αθλήματα και αγωνίσματα της χιονοδρομίας, και παρά τις πολλές απουσίες, πέτυχαν αξιόλογα αποτελέσματα και απέδειξαν την τεράστια αγάπη τους για την χιονοδρομία. Συγκεκριμένα στους αγώνες Χιονοσανίδας και Ελεύθερου σκι συμμετείχε ο Βασίλειος Μούλελης πετυχαίνοντας μάλιστα δεύτερη Πανελλήνια νίκη στο αγώνισμα slope style του free style ski. 

Mε ένα εξαιρετικό tail grip, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές. Στους αγώνες Δρόμων Αντοχής συμμετείχαν οι Νοτίδης Εμμανουήλ (9ος) και Μπέλλη Μαρία (2η και 3η) η οποία με δύο εξαιρετικές εμφανίσεις επιβεβαίωσε και διατήρησε τις μεγάλες της επιδόσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο. Στο ομαδικό συμμετείχαν και οι αθλήτριες Μούλελη Αικατερίνη και Κωτσοπούλου Ιωάννα.

Στους αγώνες αλπικού συμμετείχαν οι αθλητές Μπουτάκη Παρασκευή (9η SL) και Ζηλάκης Βασίλειος για την κατηγορία ΑΕΓΝ, Μούλελης Βασίλειος (8ος GS) για την κατηγορία Π2-U16 και Σιάμκουρη Ευριδίκη (14η GS), Πετρίδου Δέσποινα, Δούμτσης Άγγελος (13ος GS), Καράντζας Νικόλαος (18ος GS) και Τόττης Δημήτριος για την κατηγορία Π1-Κ1 (U14). Αξιόλογη παρουσία είχε και η ομάδα αλπικού Παμπαίδων Παγκορασίδων με τους Ολυμπίσιου Ίριδα, Ολυμπίσιου Δανάη, Πετρίδου Βαλεντίνα, Σιάμκουρη Σοφία και Σιάμκουρη Νικόλαο, στην πρώτη γνωριμία των παιδιών με τους αγώνες.


Όπως αναφέρει το ΔΜΣ. του Συλλόγου σε ανακοίνωση του "Σε μια ακόμα δύσκολη χρονιά, όπου τουλάχιστον ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, η συμμετοχή είχε πολύ μεγαλύτερη αξία από το αποτέλεσμα. Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. συγχαίρει θερμά τους προπονητές Γιαζιτζίδη Ευάγγελο και Παπακοσμά Βηθλέεμ, τα στελέχη και μέλη του Συλλόγου Δούμτση Κυριάκο, Σιάμκουρη Αλέξανδρο, Μούλελη Ηλία και Μπέλλη Νικόλαο που λειτουργώντας σαν βοηθοί προπονητές στήριξαν τις ομάδες του συλλόγου ώστε να συμμετέχουν σε αγώνες και προπονήσεις που γίναν μακριά από την έδρα της Βίγλας Πισοδερίου. Επίσης θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους γονείς που συμμετείχαν στις αποστολές του Συλλόγου".

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα site της ΕΟΧΑ και της FIS

SB και Freestyle

Δρομοι Αντοχής (εδώ και εδώ)

Αλπικό Home (εδώ, εδώ και εδώ)




Μετά από άλλη μια αθλητικά, τραυματική χρονιά, με όλες τις δυσκολίες που επιβάλλονται από τα περιοριστικά μέτρα για τον COVID-19, η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων, με ομόφωνη απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων ειδικά για την Χιονοδρομία και την αμέριστη συμβολή και την φιλοξενία του Ε.Ο.Σ. Μετσόβου και του Χ.Ο.Σ. Γρεβενών κατάφερε να διεξάγει, το πρόγραμμα των Πανελληνίων Αγώνων Χιονοδρομίας για όλα τα αθλήματα και σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα που αυτό περιλαμβάνει. Όλοι οι αγώνες, εκτός της κατηγορίας Παμπαίδων Παγκορασίδων, είχαν και διεθνή χαρακτήρα και περιλαμβάνονταν στο καλεντάρι της διεθνούς Ομοσπονδίας (FIS).

Το πρόγραμμα των Πανελληνίων Αγώνων Χιονοδρομίας ξεκίνησε στις 17/3 στο Χ.Κ. Ανηλίου και διεκόπη στις 27/3 στο Εθνικό Χ.Κ. Βασιλίτσας χωρίς να ολοκληρωθούν τα τρία τελευταία αγωνίσματα Αλπικού. Αναλυτικότερα από 17 μέχρι 19 πραγματοποιήθηκαν τα αγωνίσματα του ελεύθερου σκι και της χιονοσανίδας στο Χ.Κ. Ανηλίου και ακολούθησαν (20 – 21/3) τα αγωνίσματα των δρόμων αντοχής (απόσταση, σπριντ και ομαδικά). Ενώ στο ΧΚ Βασιλίτσας (19 – 21/3) είχαν προγραμματιστεί τα αγωνίσματα αλπικού της κατηγορίας ΑΕΓΝ (4ΧSL κ 2ΧGS). Δυστυχώς οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο δυσκόλεψαν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος δρόμων αντοχής και οδήγησαν στην αναβολή των 2 γιγαντιαίων του αλπικού την Κυριακή.

Το πρωτάθλημα των αλπικών συνεχίστηκε με τους Πανελλήνιους Παίδων-Κορασίδων στις 26 – 28 Μαρτίου και Παμπαίδων-Παγκορασίδων στις 27 – 28 Μαρτίου στα ΧΚ Βασιλίτσας και Ανηλίου αντίστοιχα. Μέσα στην εβδομάδα διεξήχθησαν προγραμματισμένες επίσημες προπονήσεις κατά κατηγορία με ειδικά μέτρα προστασίας. Δυστυχώς το απόγευμα του Σαββάτου 27/3 μετά την ταυτοποίηση 2 κρουσμάτων και με έκτακτη απόφαση του ΔΣ της Ε.Ο.Χ.Α. αποφασίστηκε η διακοπή των αγώνων για την αποφυγή διάδοσης. Έτσι δεν πραγματοποιήθηκαν τα αγωνίσματα Τεχνικής Κατάβασης της κατηγορίας Παίδων Κορασίδων 1 (U14) και τα δύο εξ αναβολής αγωνίσματα Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης της κατηγορίας ΑΕΓΝ που είχαν προγραμματιστεί για τις 29/3. Πρέπει να ξεχωρίσουμε την πρώτη παρουσία στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, του πρωταθλητή Ελλάδος πλέον Αλέξανδρου Γκίνη, που σε μια εξαιρετική χρονιά με διακρίσεις Παγκοσμίου επιπέδου, ενθουσίασε συναθλητές στελέχη και προπονητές.




Ο Πρόεδρος

Καράντζας Χ. Λάζαρος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)