Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Οι  δυνατότητες αξιοποίησης της περιοχής Βιοτεχνικών και Εμπορικών Δραστηριοτήτων του χώρου ΜΕΡΑ Αμυνταίου καθώς και της περιοχής που αναπτύσσονται ήδη βιοτεχνικές δραστηριότητες στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Παντελεήμονα, απασχόλησαν τη συνάντηση εργασίας που είχε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης με τους Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας, τον Ιωάννη Κιοσέ από την Π.Ε Φλώρινας, τον Γεώργιο Βαβλιάρη Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, τον Μενέλαο Μακρυγιάννη Περιφερειακό Σύμβουλο και εξωτερικούς συνεργάτες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου παρουσίασε στα μέλη της Ομάδας  Εργασίας τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από τον Δήμο Αμυνταίου για τις συγκεκριμένες περιοχές καθώς και τις αγκυλώσεις τις αποίες καλείται να προσπεράσει προκειμένου οι χώροι αυτοί να αποκτήσουν τις ανάλογες αδειοδοτήσεις για να μπορούν να υποδεχθούν επενδυτικά σχέδια ως Βιομηχανικές Περιοχές.

Τόσο οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες  κ.Κιοσές και κ.Βαβλιάρας  όσο και οι εξωτερικοί συνεργάτες της Π.Δ.Μ επεσήμαναν τη σημαντικότητα της ολοκλήρωσης των διαδικασιών, τα πλεονεκτήματα που φέρουν οι δύο περιοχές για την υποδοχή ακόμη και εμβληματικών επενδύσεων στα πλαίσια του ΣΔΑΜ και δεσμεύτηκαν για την υποστήριξη των εργασιών που πρέπει να γίνουν ώστε να ολοκληρωθούν οι κατά το νόμο αδειοδοτήσεις για τη λειτουργία ως ΒΙΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.