Κυριακή, 4 Απριλίου 2021

Γ. ΑΝΤΩΝΙΆΔΗΣ : "ΖΗΤΗΣΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ "


Η αύξηση του αριθμού των εμβολίων στο νομό Φλώρινας, ήταν το κυριότερο θέμα της συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ του βουλευτή Φλώρινας  Γιάννη Αντωνιάδη με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. 
Ο κ. Αντωνιάδης, εξήγησε στον υπουργό Υγείας ότι υπάρχουν δικαιολογημένες διαμαρτυρίες πολιτών σχετικά με τον αριθμό των εμβολίων στο νομό Φλώρινας και ζήτησε να υπάρξει αύξηση στον αριθμό τους. Από τη μεριά του, ο υπουργός δεσμεύτηκε να ξαναδεί το θέμα. Εξήγησε όμως ότι η Φλώρινα σε επίπεδο εμβολιασμών βρίσκεται λίγο πιο πάνω από το μέσο πανελλαδικά. Επίσης, τόνισε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι αντικειμενική και δεν παρεμβαίνει ανθρώπινο χέρι, και γίνεται μέσα από ένα μηχανογραφημένο πρόγραμμα το οποίο χειρίζονται τεχνοκράτες του υπουργείου άμυνας και κινείται σε όλη την Ελλάδα με βάση τα ηλικιακά δεδομένα. Διαβεβαίωσε όμως το βουλευτή πως η κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά τους επόμενους μήνες όταν παραληφθούν οι αυξημένες ποσότητες εμβολίων που έχουν συμφωνηθεί. Επίσης συζητήθηκε το θέμα του νοσοκομείου Φλώρινας και του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου και γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί σε θέματα υγείας στο Νομό Φλώρινας, με τον υπουργό να δεσμεύεται πως η Φλώρινα θα έχει αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή σε ιατρικό, και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και σε θέματα υποδομών και ιατρικού εξοπλισμού. ​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.