Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ : "ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΉΣ ΧΑΡΑΣ"

Στην κοπή ορισμένων δέντρων στην γύρω περιοχή του κοινόχρηστου χώρου της παιδικής χαράς, προχώρησε ο Δήμος Αμυνταίου στο πλαίσιο των απαραίτητων ενεργειών του ώστε να χορηγηθεί η άδεια λειτουργίας της Παιδικής Χαράς στο Πνευματικό κέντρο Αμυνταίου.
 Σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης τονίζει  "η ενέργεια αυτή σαφώς και δεν έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου και των οργάνων του, αλλά κατόπιν υπόδειξης και σχετικής τεκμηριωμένης εκθέσεως του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής, σύμφωνα με την οποία : Η συγκεκριμένη πρόταση αποσκοπεί στην ασφάλεια, υπάρχει μεγάλος αριθμός δένδρων στην γύρω περιοχή του κοινόχρηστου χώρου και αφορά σημειακή επέμβαση η οποία δεν ανατρέπει το οικιστικό περιβάλλον, τον αστικό ιστό, την ογκοπλασία και μορφολογία της περιοχής. ( Α/Α 3ης Συνεδριάσεως της 14/09/2020 ).

Για τις ανωτέρω ενέργειες, αιτήθηκε και έλαβε την υπ΄αριθμ 191419/29-12-2020 έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας, όπως αυτό ορίζεται από την σχετική νομοθεσία.

Ο Δήμος Αμυνταίου κατανοεί και συμμερίζεται κάθε ανησυχία των Δημοτών του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επικροτεί την παραπληροφόρηση τόσο των αληθών περιστατικών όσο και των Διατάξεων του Νόμου που εφαρμόζονται κατά περίπτωση. Η προτροπή ενεργειών μπορεί ορισμένες φορές να επιφέρει ακόμη και ποινικά αδικήματα στους συμπολίτες μας, κάτι το οποίο δεν είναι επιθυμητό από τον Δήμο Αμυνταίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.