ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Στην   αξιοποίηση όλων των κτιρίων που του ανήκουν τόσο στην πόλη, όσο και στις κοινότητες, προχωρά ο Δήμος Φλώρινας σε μια προσπάθεια ανάδειξης και εκμετάλλευσης κάθε περιουσιακού του στοιχείου.

Στο πλαίσιο αυτό καθαρίστηκαν και τακτοποιήθηκαν για μελλοντική αξιοποίηση οι χώροι του πρώην Δημοτικού Σχολείου Τριποτάμου, με τη βοήθεια και συμβολή του προέδρου του Δ.Σ. Κωνσταντίνου Σακουλέβα, της Διευθύντριας και των εργαζομένων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, των μελών του συλλόγου Άρης Τριποτάμου και του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας.

Όλα τα έγγραφα μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν στους υπεύθυνους των Γ.Α.Κ. Φλώρινας, αφού αποτελούν έναν ιστορικό θησαυρό απ’ όπου μπορούν να αντληθούν μελλοντικά σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες.

Επίσης, βιβλία, σχολικά υλικά και εξοπλισμός που βρίσκονταν στους χώρους του σχολείου, θα αξιοποιηθούν κατάλληλα.

Το αναξιοποίητο μέχρι τώρα κτήριο που στέγαζε το Δημοτικό Σχολείο, σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα είναι πανέτοιμο και θα αποτελέσει εκ νέου ένα σημείο αναφοράς για την κοινότητα και τους κατοίκους του Τριποτάμου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)