1000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ "Η ΑΓΚΑΛΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Το ποσό των 1000 ευρώ δίνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αμυνταίου "Η ΑΓΚΑΛΙΑ" σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον δράστη που ρίχνει φόλες στην περιοχή της Εκκλησίας Αναλήψεως στο Αμύνταιο. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος "χθες βράδυ χάσαμε τον Gay μας, από το χέρι ενός φονιά, ενός δολοφόνου πιθανόν κατ' εξακολούθηση μια και στο συγκεκριμένο σημείο έχουν πέσει φόλες αμέτρητες φορές. Δυστυχώς ο Gay μας δεν τα κατάφερε....πέθανε μόνος και αβοήθητος μέσα σε φριχτούς πόνους και τρομερή αγωνία.....Ευτυχώς ο μικρόσωμος φίλος του που χαροπάλευε είναι καλά, σώθηκε από μέλος της Αγκαλιάς και των ανθρώπων που τον φρόντιζαν. Ένας περαστικός ο οποίος έγινε μάρτυρας της φρίκης που προκαλεί η φόλα σε ένα ζωντανό πλάσμα, λύγισε και ζήτησε να ΕΠΙΚΗΡΥΧΘΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ δίνοντας ο ίδιος 1000€ αμοιβή σε όποιον δώσει βάσιμες πληροφορίες για το κτήνος που σπέρνει το θάνατο, μπρος στην εκκλησία της Αναλήψεως Αμυνταίου, χρόνια τώρα. Όποιος λοιπόν γνωρίζει τον ένοχο μπορεί να μας ενημερώσει στα τηλέφωνα 6972851131 & 6940778874. Δεν είναι ο Gay το μόνο θύμα του απάνθρωπού συμπολίτη μας, άλλο ένα δεσποζομενο σκυλί και μια γάτα πέθαναν αβοήθητα μέσα στην νύχτα".

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)