ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 Για την προκήρυξη Ευρωπαϊκού Προγράμματος με σκοπό την είσοδο των ανέργων στην αγορά εργασίας ενημερώνει τα μέλη του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας.
Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τον Σύλλογο σε συνεργασία με το ινστιτούτο κατάρτισης και Συμβουλευτικής ‘ ΔΙΑΔΡΑΣΗ’ εδρεύει εν Αθήνας. Σκοπός υλοποίησης του προγράμματος είναι η τοποθέτηση των άνεργων Πολυτέκνων ή των τέκνων πολύτεκνων οικογενειών σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις . Το πρόγραμμα αυτό θα υλοποιηθεί μέσα σ’ ένα μήνα και περιλαμβάνει:  Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών και Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις 450 ωρών. Το όλο πρόγραμμα δεν θα υπερβαίνει τους 5 μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας καθημερινά 9:00 πμ. έως 13:00 μμ. . Οι Αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν στο σύλλογο ο οποίος με τη σειρά του  θα διαβιβάσει της αιτήσεις στο Ινστιτούτο ‘ΔΙΑΔΡΑΣΗ’ το οποίο θα επιλέξει όσους έχουν τα κριτήρια που ορίζονται στην απόφαση.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)