ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Με το σύνθημα "Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ" θα πραγματοποιηθεί σήμερα αντιφασιστική συναυλία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στο τέλος του κεντρικού πεζόδρομου στην Κοζάνη.Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων Κοζάνης "Ένα χρόνο μετά, επιμένουμε ότι η μνήμη είναι όπλο για κάθε λαό που θέλει να ορίζει την μοίρα του και να αντιστέκεται σε κάθε είδους φασισμό. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 ο μουσικός, εργαζόμενος, ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και μέλος αντιφασιστικών κινήσεων Παύλος Φύσσας, δολοφονείται έπειτα από επίθεση ομάδας φασιστών-μελών της Χ.Α..Η δολοφονία ήταν η κατάληξη μια συνειδητής προσπάθειας της συγκυβέρνησης, εκφασισμού της κοινωνίας και νομιμοποίησης παρακρατικών πρακτικών. Άλλωστε, μέλη της συγκυβέρνησης είναι επαγγελματίες πολιτικοί που δεν κρύβουν τις φιλοφασιστικές «ιδέες» τους. Τιμώντας τη μνήμη του Παύλου Φύσσα , διοργανώνουμε μία συναυλία, στην οποία θα συμμετέχουν τα συγκροτήματα: Next Doors (από το μουσικό σχολείο Σιάτιστας)

Seza & Tzimp, Inver08 και Άδειες Μέρες. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 7μ.μ. στο τέλος του κεντρικού πεζόδρομου Κοζάνης. Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ, Σ.Υπ.Ο.Τ.Α. Ν. Κοζάνης, Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, Ε.Λ.Μ.Ε. Κοζάνης Σύλλογος Α’θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και Σ.Ε.Ε.Ν. Εργατική Αλληλεγγύη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)