ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1940 ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ


Με λαμπρότητα εορταστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Φλώρινα παρουσία πλήθος κόσμου, που παρακολουθησε την καθιερωμένη μαθητικη και στρατιωτική παρέλαση, και  του Υφυπουργου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδοπουλου που εκπροσώπησε την κυβέρνηση.




Στην σημαντικότητα της σημερινής ημέρας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος.



Απο την πλευρά του ο Υφυπουργός Υποδομων, Μεταφορών και Δικτύων κ.Μ.Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στα μηνύματα της σημερινής ημέρας για ελευθερία και ανεξαρτησία υπογραμμιζοντας πως είναι υποχρέωση όλων προς τους Έλληνες να βγαλουμε την χώρα απο την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία τρία χρόνια.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας κ.Ευσταθιου Κωνσταντινιδη, του Αντιοεριφερειαρχη Φλώρινας Στεφανου Μπιρου και του Δημάρχου Φλώρινας κ.Ιωάννη Βοσκοπουλου.













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)