Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανου Μπίρου, με τον δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στα γραφεία της αντιπεριφέρειας.
Η συζήτησε έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αφορούσε σε γενικότερα θέματα που απασχολούν τον δήμο Φλώρινας. Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ολοκλήρωση του φράγματος Τριανταφυλλιάς, το έργο της τηλεθέρμανσης και το πώς μπορούν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες για την ταχύτερη δυνατή υλοποίησή του καθώς και γενικότερα ζητήματα που αφορούν σε υποδομές του Δήμου και απαιτούν τη συνεργασία της αντιπεριφέρειας, όπως η μεταφορά των λυμάτων από τις Τ.Κ. του πρώην Δήμου Μελίτης στην εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων της ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας (βιολογικός καθαρισμός), η διαπλάτυνση δρόμων σε αγροτικές και κεντρικές αρτηρίες κ.α. Στο τέλος της συνάντησης δόθηκε διαβεβαίωση και από τις δύο πλευρές για στενή συνεργασία με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των σημαντικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)