740 ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 26 ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ

Εικόνα αρχείου 
Για κατοχη λαθραιων τσιγαρων συνέλαβαν 26 χρονο
αλλοδαπό υπήκοο π.Γ.Δ.Μ. στη Βεύη Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών. Στο πλαίσιο ερευνών για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 26χρονος, όπου βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη επτακόσια σαράντα (740) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο προαναφερόμενος είχε προμηθεύτειτα τσιγάρα από δύο (2) άτομα, έναν 35χρονο ημεδαπό και έναν ακόμη άνδρα υπήκοο π.Γ.Δ.Μ., προκειμένου να τα μεταφέρει έναντι του ποσού των πενήντα ευρώ (50€) σε περιοχή της Πέλλας. Ο 35χρονος ημεδαπός αφού αναζητήθηκε εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ ο αλλοδαπός υπήκοος π.Γ.Δ.Μ. αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου. Το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τα επτακόσια σαράντα (740) πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)