ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Έσπασε το Ρόδι Ο Αμύντας

Με όπλο την άμυνα και αποτελεσματικές επιλογές στην επίθεση, ο Αμύντας είχε εύκολο έργο απέναντι στο Πανόραμα, κατακτώντας το πρώτο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα με το επιβλητικό 31-16, αποτέλεσμα που του επέτρεψε να εξαλείψει το αρνητικό πρόσημο από την βαθμολογία του, (εκκίνησε με -2βαθμούς). Οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να δώσουν από την αρχή γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους, όμως το βραχύσωμο σχήμα που παρέταξαν στον αγωνιστικό χώρο, αδυνατούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη 6-0 άμυνα του Αμύντα, την οποία συγκροτούσαν υψηλόσωμες παίκτριες, ιδίως στο κέντρο της (Τσιμπάνου-Χατζή-Στρατάκη). Έτσι μετά το 7λεπτό, η ομάδα του Νίκου Γιώσκου ανέβασε στροφές και με πρώτα βιολιά στην επίθεση τις Τσιομπάνου 7γκ., Στρατάκη 7γκ. και Καλοϊδή 6γκ ,έκλεισε το ημίχρονο με προβάδισμα 6τερμάτων 15-9.
Οι θεσσαλονικές προσπάθησαν να πιάσουν το νήμα του παιχνιδιού στις αρχές του δεύτερου μέρους, με πρωταγωνίστριες την Αθανασοπούλου επιθετικά 5γκ. και την Λάμπρου αμυντικά 2γκ. σημείωσαν επι μέρους σκορ 4-1, ψαλιδίζοντας τη διαφορά στο -3 16-13 στο 38λεπτό.
Οι παίκτριες του Αμύντα δεν πτοήθηκαν και αντέδρασαν άμεσα, επανέφεραν σε διάστημα 5 λεπτών τη διαφορά στο +6 (19-13 στο 43λεπτό) και στη συνέχεια απελευθερωμένες από το άγχος του αποτελέσματος, αύξησαν το προβάδισμα τους σε διψήφιο νούμερο, φτάνοντας στο 31-16 (+15τέρματα) που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Με ανακοίνωση του ο Αμύντας Αμυνταίου ευχαρίστησε, την Ελληνική ομάδα διάσωσης, του παραρτήματος Φλώρινας για την αρωγή της, στην ασφάλεια των αθλητριών.
Η διεθνής περιφερειακή του Αμύντα, Νάνσυ Στρατάκη, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού σχολίασε: «Με εξαίρεση τις αρχές των δύο ημιχρόνων, η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και με εξαιρετική άμυνα έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση απέναντι σ΄ μια ομάδα, η οποία αν και νεοφώτιστη δεν στερείται δυνατοτήτων. Θα είναι λάθος αν εφησυχάσουμε στον απόηχο του συγκεκριμένου αποτελέσματος, καθώς μας περιμένει η δύσκολη εκτός έδρα αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τους φιλάθλους μας, για την άψογη συμπεριφορά τους και τη θερμή τους συμπαράσταση».
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος Μ. – Καζατζίδης Θ.
5λεπτα: 1-2, 5-2, 7-3, 9-4, 12-8, 15-9(ημχ.) 16-12, 17-13, 20-14, 24-16, 27-16, 31-16.
Αμύντας Αμυνταίου (Ν. Γιώσκος – Α. Παπαβασιλείου): Κόρρα (τφ), Ταϊρίδου (τφ), Γεωργιάδου, Μπάντη 2, Στρατάκη 7, Καλογήρου, Τσιομπάνου 7, Χατζή 2, Γκάτσιου, Καλοϊδη 6, Παρασκευά 2, Σμαρδέλη 5, Σουμελίδου, Κωτσοπούλου, Τσαραλή, Σιγκάρη.
Δίλεπτες Αποβολές: 6 Πέναλτι: -
ΑΕΠ Πανόραμα (Τ. Χριστοδουλίδης- Κ. Τσαχουρίδης): Κοπανέλου, Σουμτάκη, Αγγελάκη, Γούσιου, Λάλα, Ντελή 1, Κοκτσίδου 4, Γιαννοπούλου, Αθανασοπούλου 5, Κώττα 2, Τσομπανίδου 1Βογιατζή, Τσαχουρίδου, Παπαβασιλείου 1, Καραβέλη, Λάμπρου 2.
Δίλεπτες Αποβολές: 2 Πέναλτι: 1/1, Κόκκινη: Τσαχουρίδου (για επικίνδυνο παιχνίδι).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)