Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ `60-`70 ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ Α.Π.Θ Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΗΤΚΑΣ

Τις νέες Πρυτανικές Αρχές του Α.Π.Θ. θα υποδεχτεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων του Α.Π.Θ. αφού ευχαριστήσει τις απελθούσες για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο Σύλλογο και στο Τελλογλειο Ίδρυμα, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
Αμέσως μετά, ο νέος Πρύτανης του Α.Π.Θ., Καθηγητής Περικλής Μήτκας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Έκθεσης, με τίτλο: «Έλληνες & Κύπριοι Καλλιτέχνες, ΄60-΄70» που διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών του Α.Π.Θ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:00, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ. H έκθεση «Έλληνες & Κύπριοι Καλλιτέχνες, ΄60-΄70» παρουσιάζει το έργο δημιουργών, όπως οι Γ. Σπυρόπουλος, Β. Κατράκη, Τάσσος, Δ. Μυταράς, Σ. Σόρογκας κ.ά., καθώς επίσης και των ομότεχνών τους στην Κύπρο, όπως οι Τ. Κάνθος, Κ. Αβερκίου, Κ. Ιωακείμ, που αποτέλεσαν τον κύκλο του Τώνη Σπητέρη, Προέδρου της Διεθνούς Ενώσεως Τεχνοκριτικών. Πρόκειται για πίνακες ζωγραφικής, χαρακτικά, τυπώματα κ.ά. προερχόμενα από τις συλλογές του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. Η εκθεση θα διαρκεσει απο 11 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.