ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ:ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ

Γραφει ο Βουνισιος Ακτιβιστής
 Σύμφωνα με τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ στον ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ που δόθηκε πρόσφατα στην δημοσιότητα μεταξύ άλλων αναφέρει: Άρθρο 11ο - Φόρτωση / εκφόρτωση εμπορευμάτων Βάσει της Αστυνομικής Διάταξης 3/96 (1023/2/37-ια/08.01.1996, ΦΕΚ 15/96 τεύχος Β') κατά τις ώρες της μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας απαγορεύεται η φόρτωση ή εκφόρτωση εμπορευμάτων σε ή από φορτηγά αυτοκίνητα που δημιουργούν θόρυβο, καθώς και η θορυβώδης λειτουργία της μηχανής τροχοφόρου, το οποίο είναι σε στάση. Οι ώρες κοινής ησυχίας έχουν ως εξής:
α. Κατά τη θερινή περίοδο από 15.00 ως 17.30 και από 23.00 έως 07.00.
β. Κατά την χειμερινή περίοδο από 15.30 έως 17.30 και από 22.00 έως 07.30.
Ως θερινή περίοδος λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1η Απριλίου έως την 30η Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή περίοδος
το χρονικό διάστημα από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Μαρτίου. Οι κανονιστικές αποφάσεις, που αφορούν τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, εκδίδονται μετά από προηγούμενη κατάρτιση σχετικών μελετών, οι οποίες έχουν εκπονηθεί ή εγκριθεί από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του οικείου Δήμου ή από τις Τεχνικές Υπηρεσίες Δήμων και Κοινοτήτων των Περιφερειών (αρ. 82, παρ. 1, Ν. 3463/2006 -Δ.Κ.Κ-).
Συμφωνα με πληροφορίες που έχουμε ο συγκεκριμένος οδηγός φορτηγού με τον αλλοδαπό φορτοεκφορτωτή μεταφορικής εταιρίας απο την Κοζάνη





μόλις εμφανισθεί στην Φλώρινα όχι μόνο δέν τηρεί την οδηγία περι μή εκφόρτωσης της μεσημεριανές ώρες σε καταστήματα ακόμη και σε υπηρεσίες που απαιτήται η Κοινή Ησυχία αλλα έχει προβεί σε σωρεία παραβάσεων του κώδικα οδικής κυξλοφορίας . Η φωτογραφία ΄άνω που βλεπετε είναι ενδεικτικη της παραβατικής συμπεριφοράς του εν λόγω φορτηγάκια δηλ παρκάρισμα φορτηγού με την΄ράμπα ανοιχτή επι των πεζοδρομιών στην συμβολή διασταυρώσεων πεζοδρομίων επι των οδών Στεφάνου Δραγούμη με Νικολάου Χάσου στο κέντρο της Φλώρινας ( φανάρια ) που εμποδίζει την απρόσκοπτη διέλευση πεζων ή ατομων με κινητικές αδυναμίες , εισέρχεται όποτε θέλει στο πεζόδρομο της πόλης ( όπως κάνουν πολλοί συντοπήτες του και εγχώριοι ) , σταθμεύει το φορτηγό του επάνω σε πεζοδρόμια,, παρκάρει το φορτηγό του όπου βρεί προκαλώντας πρόβλημα στα λοιπά διερχόμενα αυτοκίνητα. Λοιπόν κύριε φορτηγατζή μέχρι σήμερα σε ανεχόμασταν Απο αύριο και όπου σε βρώ να επαναλαμβάνεις τις ίδιες παραβάσεις του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ στην ΦΛΩΡΙΝΑ θα φάς τουλάχιστον αλύπητο κυνηγητό της ..φωτογραφικής κάμερας μου. Δέν σε απειλώ αλλα θέλω να συμμορφωθείς τόσο εσύ όσο και πολλοί άλλοι οι οποίοι μόλις έρχεστε στην Φλώρινα. δέν σέβεστε κανεναν ούτε τις Αρχές μας ούτε την υπομονή μας ούτε την ανοχή μας σε όποιοες παραβάσεις βλέπουμε ανεχόμαστε και σε τελική άνάλυση περνάτε στην ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ... Ε λοιπόν σσας το υπόσχομαι όπου σε βρώ μεσημέρι να φορτοεκφορτώνεις να παρκάρεις όπου γουστάρεις τα φορτηγά σου λές και η Φλώρινα είναι ο στάβλος του σπιτιού σου την επόμενη φορά δέν θα κρύψω ούτε την επωνυμία της Κοζανήτικης μεταφορικής εταιρίας όυτε το πρόσωπο σου. Επιτέλους δέν μπορει να μπεί μια σειρά , μιά τάξη , να τηρηθούν καποιοι κανονισμοί και ώρες κοινής ησυχίας, σε αυτή την χαράδρα ;  Σε προειδοποίησα ...Απο αύριο Σάββατο και οποιανδήποτε μέρα μεσημέρι μήν σε τύχω να παρκάρεις η να ξεφορτώνεις όπου βρείς και να ξεφορτώνεις με το φορτηγό σου όποια ώρα γουστάρεις όπου γουστάρεις. Θα σε πάρω μπάλα και εσένα και την μεταφορική εταιρία σου. και δυστυχώς και πολλούς άλλους φορτηγάκηδες που έχουν γραμένους τους κανονισμους εις τα παλαιοτέραν των υποδημάτων τους και έχει καταντήσει η πόλη μας ξέφραγο στιις διαθέσεις του καθενός. Και το εννοώ αυτό. Προσωπικα εάν η μεταφορική εταιρία ήταν δική μου θα σε πετουσα εξω με τθς κλωτσιες περα απο τα πολλά πρόστιμα που είσαι υποχρεωμένος να πληρωσεις στο ταμείο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)