ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 19 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν:
1. Αποδοχή ένταξης πράξης με τίτλο "Διαχείριση αιτημάτων καθημερινότητας του πολίτη Δήμου Αμυνταίου" με κωδικό MIS:483544 στο Ε.Π. Μακεδονία-Θράκη στον Άξονα Προτεραιότητας "Ψηφιακή Σύγκλιση & Επιχειρηματικότητα στην ΠΔΜ" στην Πρόσκληση 59 του ΕΦΔ ΕΕΤΑΑ και Τροποποίηση Προϋπολογισμού για την ένταξη της χρηματοδότησης συνολικού ύψους 61.500,00 €.
2. Προγραμματισμός πρόσληψης υπαλλήλων Ι. Δ. Ο. Χ. για το έτος 2015.
3. ΄Εγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου «Ανέγερση Β΄ Παιδικού Σταθμού Δήμου Αμυνταίου»
4. Εισήγηση τροποποίησης της μελέτης του έργου «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ΤΔ Βαλτονέρων».
5. ΄Εγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ΤΔ Βαλτονέρων».
6. ΄Εγκριση του 5ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Κατασκευή Νηπιαγωγείου Αμυνταίου».
7. Έγκριση οριστικού πρωτόκολλου παραλαβής για το 5ο πακέτο της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού ειδικών σχολείων Αμυνταίου»
8. Έγκριση οριστικού πρωτόκολλου παραλαβής για το 10ο πακέτο της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού ειδικών σχολείων Αμυνταίου»
9. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή Δημοτικού Περιμετρικού Δρόμου Σχεδίου Πόλης Αμυνταίου».
10. Υλοτομία των συστάδων 1α,1β,1γ, και 3β του δασοκτήματος της Τ.Κ. Νυμφαίου.
11. Διενέργεια κλήρωσης 2 δημοτικών συμβούλων, με τους αναπληρωτές τους και συγκρότηση της Επιτροπής Εκτίμησης Ακινήτων για την εκμίσθωση ακινήτων από τον Δήμο Αμυνταίου.
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως Μπουρνουσούζη Δημήτριου του Σταύρου - σπουδαστή ΤΕΙ, για πρακτική άσκηση στο Δήμο Αμυνταίου
13. Ορισμός εκπροσώπου με αναπληρωτή του για το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
14. Συγκρότηση Α/θμιων και Β/θμιων συμβουλίων Θεάτρων Κινηματογράφων & Δημοσίων Θεμάτων.
15. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του δημοτικού συμβούλου κ. Τσαχειρίδη Σπύρου σύμφωνα με το άρθρο 68 παρ. 3 του Ν. 3852/2010.
16. Έγκριση διενέργειας προμήθειας υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αμυνταίου και των Νομικών Προσώπων για το έτος 2015.
17. Ορισμός μελών για την σύσταση τριμελούς επιτροπής βεβαιώσεων σε παραγωγούς πολιτών λαϊκών αγορών.
18. Ανανέωση επαγγελματικών αδειών πολιτών λαϊκής αγοράς Δήμου Αμυνταίου.
19. Αναμόρφωση προϋπολογισμού σύμφωνα με την πρόταση της οικονομικής επιτροπής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)