ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

Σε κατασταση σοκ βρισκεται ο οδηγος της νταλίκας ο οποιος συμφωνα με πληροφοριες υποστηρίζει ότι την ώρα που περνούσε από το σημείο δεν είδε κανέναν να του κάνει σήμα για να κοψει ταχυτητα και να σταματησει.
Απο την καραμπολα μεχρι στιγμης οι νεκροι φτανουν τους πέντε  και πάνω από 35 οι τραυματίες σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες στο απίστευτο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε 3 χιλ. από τη διασταύρωση του κόμβου της Βέροιας που οδηγεί στην Εγνατία Οδό.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν φορτηγό νταλίκα με βουλγάρικες πινακίδες και Ρουμάνο οδηγό φορτωμένο με σταφύλια από το Αμύνταιο κατέπεσε επάνω στα αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταματημένα στη μέση του οδοστρώματος λόγω εργασιών που γινόταν εκείνη τη στιγμή. Η νταλίκα θέρισε κυριολεκτικά ότι έβρισκε μπροστά της παρασέρνοντας, παραπατώντας, συνθλίβοντας και μετατρέποντας σε άμορφη μάζα ότι έβρισκε μπροστά της. Αποτέλεσμα της σφοδρότατης αυτής πολλαπλής σύγκρουσης ήταν να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι από τους οποίους ο ένας απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και πήρε φωτιά. Πάνω από 30 είναι οι τραυματίες μεταξύ των οποίων και δυο σοβαρά. Μια γυναίκα και ένα 4χρονο παιδί το οποίο τραυματίστηκε στο κρανίο και φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η φύλαξη και η σήμανση στο σημείο καταγγέλλεται ότι δεν ήταν επαρκής.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ