2η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BODYBULDING

Στη 1 Νοεμβρίου 2014 έγινε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα BodyBulding στο κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων με την επωνυμία «Eosd Mellisia».
Στην κατηγορία των 80 κιλών αγωνίστηκε ο Φλωρινιώτης αθλητής Θεόδωρος Δερματίδης ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση μεταξύ 100 και πλέον αθλητών. Στην κατηγορία master που είναι πάνω από 40 ετών ο Θεόδωρος Δερματίδης κατέκτησε την 3η θέση.
« Για άλλη μία φορά, με δικά μου έξοδα, χωρίς κανένα χορηγό, συμμετείχα στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος BodyBulding που έγιναν στα Μελίσσια με την επωνυμία «Eosd Mellisia». Το άθλημα αυτό αγαπώ , εκτιμώ και σέβομαι από το 1990, που άρχισα να ασχολούμαι, μέχρι και σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα και στις δύο κατηγορίες που αγωνίστηκα μέσα στην τριάδα ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας»

Ρεπορτάζ: Ηλίας Βιτκας συνεργάτης εβδομαδιζιας αθλητικης εφημερίδας "ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ".

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ