ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

Στο πλαίσιο της λήξης της αθλητικής χρονιάς ο ΠΑΣ Πήγασος διοργάνωσε και φέτος την καθιερωμένη επίδειξη των αθλητικών προγραμμάτων του για προνήπια – Νήπια και παιδιά έως 12 ετών στο ΔΑΚ Φλώρινας παρουσία πολλών γονέων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Σάββας Κων/νιδης απεύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.
Τα προπονητικά προγράμματα για πρώτη φορά φέτος περιελάμβαναν και τμήματα προνηπίων, τα οποία παρουσίασαν οι μικρότεροι αθλητές του συλλόγου σε ένα πνεύμα αθλητικό μεν, διασκεδαστικό και παιδαγωγικό δε.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των προνηπίων και των νηπίων περιελάμβανε λαβύρινθο, σκυταλοδρομία, ισορροπία, τραμπολίνο, πατόνια και παιχνίδι σωστής τοποθέτησης γεωμετρικών σχημάτων με τρέξιμο.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες 6 έως 12 ετών συμμετείχαν σε προπονητικές μονάδες επίδειξης τεχνικών και αθλημάτων στίβου και ποδοσφαίρου, καθώς εντάσσονται στις δύο αντίστοιχες κατευθύνσεις του Συλλόγου αυτή του Στίβου και αυτή του ποδοσφαίρου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία σε μία ατμόσφαιρα χαράς , γιορτής και διασκέδασης πλαισιωμένη με χριστουγεννιάτικους ήχους στο πνεύμα των ημερών.



Ρεπορτάζ:  Ηλίας Βιτκας συνεργατης εβδομαδιαιας Αθλητικής Εφημερίδας Ματιες Στα Σπορ. Περίσσοτερα στο matiestaspor.blogspot.com
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)